Η Ιατρός - Αλυμάρα Βασιλική

Η Αλυμάρα Βασιλική από τον Φεβρουάριο του 2006 έως σήμερα λειτουργεί ιατρείο Κλινικής Αιματολογίας στα Ιωάννινα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 16.

Βιογραφικό

Η Αλυμάρα Βασιλική γεννήθηκε στις Σέρρες. Είναι παντρεμένη με τον Καρδιολόγο Γιάννη Λεονταρίδη και έχουν 1 παιδί.

Αποφοίτησε από το Λύκειο με βαθμό «Άριστα». Εισήχθη το 1991 με Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, κατόπιν εξετάσεων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 1997 με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Αιματολογίας στην Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων τον Οκτώβριο του 2005.

Η ιατρός είναι Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων από τον Οκτώβριο του 2001, Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας από το Σεπτέμβριο του 2006 και Μέλος της Ευρωπαϊκής Αιματολογικής Εταιρίας από τον Ιούνιο του 2004.

Από το 2000 έως σήμερα, έχει παρακολουθήσει 11 μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, έχει συμμετάσχει με 73 ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει 32 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά. Επίσης έχει συμμετάσχει ως συνεργάτης σε διεθνείς κλινικές επιστημονικές μελέτες φάσης 3 (τελικές μελέτες έγκρισης ενδείξεων φαρμάκων).

Αλυμάρα Βασιλική - Αιματολόγος Ιωάννινα